ICT

Pirkanmaalta on hyvä ponnistaa maailmalle

M-Files kasvoi selkeän johtoajatuksen ympärille: tiedostojen ja niiden erilaisten versioiden etsiminen, jakaminen ja seuranta ovat yrityksille yleisiä ja merkittäviä ongelmia, joiden ratkaiseminen parantaisi tuottavuutta huomattavasti. Perustamisestamme lähtien olemme avanneet yhä uusia toimistoja ja laajentaneet partneriverkostoamme maailmanlaajuisesti niin, että meillä on asiakkaita yli 100 massa ja tuotteitamme on nyt saatavissa 24 kielellä.

Pirkanmaalla on tarjolla erinomaista osaamista ja asennetta, joita yritykset tarvitsevat menestyksekkään toiminnan luomiseksi. Siksi tänne on hyvä rakentaa yrityksen tarvitsema osaamiskeskittymä ja ponnistaa maailmalle. Hyvät korkeakoulut tuottavat hyviä osaajia työelämän tarpeisiin. Tulevaisuudessa tarvitsemme yhä enemmän moniosaajia, jotka ymmärtävät tekniikkaa, liiketoimintaprosesseja ja asiakastyötä.

"Tulevaisuudessa tarvitaan yhä enemmän moniosaajia, jotka ymmärtävät tekniikkaa, liiketoimintaprosesseja ja asiakastyötä.”

Miika Mäkitalo, M-Files Oy​
Miika Mäkitalo, M-Files Oy​

Yritysten menestys perustuu tyytyväisiin asiakkaisiin. Tiedonhallinnan ohjelmistoyritykselle tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat kokevat saavansa tietolabyrinttinsä järjestykseen ja tarvittava tieto löytyy hetkessä.

Haluamme muuttaa sen, mitä maailma ajattelee tiedonhallinnasta. Tätä visiota vasten haemme voimakasta kasvua, johon tarvitsemme tyytyväisiä asiakkaita, toimivaa myyntiä, maailmanluokan tuotekehitystä, markkinointimoottoria ja kansainvälisesti kasvavaa jälleenmyyntikanavaa. Kaikkiin näihin rooleihin tarvitsemme sopivia ja hyviä tyyppejä.

Meidät on palkittu vuoden 2013 työnantajana; koemmekin, että on ensisijaisen tärkeää huolehtia työtekijöiden viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista sekä kaikista yrityksen lakisääteisistä vastuista. Lisäksi kannamme yhteiskuntavastuutamme tukemalla lasten ja nuorten urheilua, tiedonhallinnan opiskelijoita ja yrittäjyyttä.

M-Files edustaa uudenlaista lähestymistä tiedonhallintaan, ja tavoitteenamme on jatkaa maailmanluokan innovaatioiden tekemistä. Toivomme myös poliitikoilta rohkeutta ja visionääristä ajattelua päätöksentekoon.

Miika Mäkitalo, M-Files Oy