Teollisuus

Pirkanmaalla on kaikki menestyksen eväät tarjolla

Wavin-Labko Oy on suomalainen yritys, jolla on 50 vuoden kokemus erilaisten muovituotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myynnistä.  Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja tuotantolaitoksemme Kangasalla ja Joutsassa.

Pirkanmaan sijainti on erinomainen valtakunnallisesti ajatellen. Pirkanmaa on vetovoimainen alue, mikä mahdollistaa osaavan työvoiman saannin. Täällä on monipuoliset koulutusmahdollisuudet, jolloin ihmisten osaaminen ja sen kehittämisen mahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Pirkanmaalta löytyvät myös hyvät yhteistyökumppanit menestyksekkään liiketoiminnan mahdollistamiseksi. Meillä on hieno luonto, josta ihmiset voivat ammentaa hyvinvointia elämäänsä. Täällä on kaikki menestyksen eväät tarjolla.

Meille on tärkeää asiakastarpeen tunnistaminen ja siihen vastaaminen omilla vahvuuksillamme. Ympäristöalan rakentamisessa kustannustehokkaat, helppokäyttöiset ja pitkäikäiset kokonaisratkaisut ovat tärkeitä. Ympäristöarvojen noustessa esille yhä enenevissä määrin, on toiminnan ja tuotteiden ympäristöystävällisyys kasvava menestystekijä.

”Toiminnan ja tuotteiden ympäristöystävällisyys on kasvava menestystekijä.”

Timo Sarlin, Wavon-Labko Oy​
Timo Sarlin, Wavon-Labko Oy​

Wavin-Labkolle innovaatiotoiminta on erittäin merkittävää kilpailukyvyn säilymisen kannalta. Oma Tampereella sijaitseva kuuden henkilön tuotekehitysosastomme kehittää uusia tuotteita jatkuvasti. Meille tärkeä mittari innovaatiotoiminnassa on uusien tuotteiden myynnin osuus kokonaismyynnistä.

Kasvaaksemme meidän tulee panostaa resursseja putkimyynnin kasvattamiseen kotimaassa. Samalla meidän tulee hyödyntää Venäjän vientipotentiaali edustajaverkostoa laajentamalla.

Pyrimme tukemaan ihmisten kasvua ja kehittymistä esimerkiksi järjestämällä koulutusta, tarjoamalla harjoittelupaikkoja ja järjestämällä lopputyömahdollisuuksia opiskelijoille. Lisäksi olemme tukemassa Baltic Sea Action Groupin toimintaa Itämeren suojelemiseksi.

Vaalien alla haluaisin muistuttaa ehdokkaita yhteisestä vastuustamme: säilyttäkäämme kansainvälisellä yhteistyöllä puhdas luonto myös tuleville sukupolville!

Timo Sarlin, Wavon-Labko Oy