Uutiset

2000. HHJ-tutkinnon teki Veli-Matti Kesälahti, myös 5000. HHJ-kurssin käynyt Pia Pursiainen palkittiin

Toimitusjohtaja Pia Pursiainen palkittiin Tampere-talossa: 5 000. HHJ-kurssin käyneenä

Ina Finland Oy:n ja Midas Touch Oy:n toimitusjohtaja Pia Pursiainen toimii myös hallituksen jäsenenä johtamissaan asiakaspalvelukeskusyrityksissä sekä lisäksi hallitusjäsenenä muissa yrityksissä ja yhdistyksissä. ”Kaiken kaikkiaan hallitustyöskentely on erittäin mielenkiintoista ja siinä on mahdollista sekä kehittyä että kehittää samanaikaisesti ja vielä siten, että se on hyödyksi yritykselle ja omistajille. Siihen on helppo intoutua täysillä mukaan! HHJ-kurssin anti oli odotuksianikin parempi, hyviä käytännön vinkkejä ja tuhti paketti niin juridiikkaa kuin käyttökelpoisia toimintamalliehdotuksia.  Ryhmäkeskustelut antoivat konkreettisia ideoita ja olivat kuin piste iin päälle. Kuultuani olevani viidestuhannes kurssin suorittanut, mietin meillä olevan tosi suuri joukko hyviä hallitusjäseniä - kiitos kauppakamarille tällaisesta koulutusmahdollisuudesta”, Pia Pursiainen kuvailee.

Yritysasiantuntija Veli-Matti Kesälahti palkittiin 2000. HHJ-tutkinnon tehneenä

Toistaiseksi pienyritysten ja yhdistystoiminnan parissa käytännön hallitustyöskentelykokemuksiaan kartuttanut sekä työssään Imatran Seudun Kehitysyhtiössä yritysasiantuntijana lähinnä aloittavia yrittäjiä päivittäin neuvova Veli-Matti Kesälahti on myös itse sivutoiminen yrittäjä. Hänellä on vaimonsa kanssa majoitustoimintaa harjoittava perheyritys Patalaiskan Lomahuvilat Ruokolahdella.

”Huomioiduksi tuleminen tuntuu tietenkin aina hyvältä. Kun viime talvena päätin osallistua HHJ-kurssille, minulle oli itsestään selvää, että osallistun myös tutkintoon - asiat on tapana tehdä valmiiksi saakka. Oli myös nostalgista tulla 15 vuoden tauon jälkeen ’tenttiin’ Tampereelle - valmistuin nimittäin Tampereen yliopistosta vuosituhannen vaihteessa. Silloin tutkintotodistus tuli Imatralle peruspostissa, mutta tällä kertaa ’valmistumista’ juhlistetaan oikein kukkien kera, kun satuin olemaan juuri kahdestuhannes tutkinnon suorittanut. Kurssi antoi monipuolista näkemystä hallitustyöskentelyyn. Eri toimialoja edustaneiden hallituskonkareiden luennot olivat mielenkiintoisia. Kaikista eniten oli hyötyä tutkinnon ennakkotehtävistä, joiden parissa tuli teemaa pohdittua aika lailla syvällisesti”, Kesälahti kommentoi.

Pirkanmaalla HHJ-koulutuksia ja alumniseminaareja järjestävät yhteistyössä Hallituspartnerit ry ja Tampereen kauppakamari.